torsdag, juli 03, 2008

Tallhed upphittad

Idag tog jag en 100-minuters promenad hem från jobbet iklädd jeans och finskjorta. Jag kände mig lite som Michael Douglas i filmen Falling Down där jag svettandes gick och svor för mig själv med melankolisk musik i hörlurarna. Hursomhelst lättade sinnet lite när jag klev in på rullstensåsen mellan Upplands Väsby och Sollentuna. Där hittade jag nämligen lite träbanor byggda av vad det verkar "North Shore entusiaster"

Nog för att jag har en dödslängtan men jag vet inte om jag skulle vilja cykla ut och hoppa från det där droppet. Risken är att man inte dör utan bara bryter benen och så ligger man där och tycker synd om sig själv tills att några bärplockare hittar en frampå höstkanten.

Vad som inte syns på den här bilden är att i vänsterkant är det en grusgrop så det är ytterligare någon meter ner innan man landar.

2 Comments:

At 7/04/2008 12:26 fm, Anonymous Anonym said...

i söndags när du tog din "ensamma raska" promenad, var du möjligen i sällskap med ngn? Jag har hört rapport om att det var två VOK löpare ute på Kairo-spåret som "kommenterade" en kvinnlig löpare som passerade i högre fart till deras stora förvåning.

 
At 7/04/2008 8:14 fm, Blogger AspLövet said...

Nope! Jag såg varken VOKare eller snabbspringande damer. Däremot mötte jag 3-4 motionärer viket är 3-4 mer än vanligt. Sista rycket inför Beach-08 förmodligen.

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se