fredag, oktober 12, 2007

UR VÄGEN!!

Kolla! Jag hittade ett roligt foto. Om man med roligt menar minuterna innan det blir tråkigt. Jag har nämligen skrivit lite om Tiomila 1986 förut. Slog i knät halvvägs till ettan och sen var den dagen förstörd. Men här på bilden tror jag fortfarande att jag kommer vara först in på startsträckan. Notera hur kallt kontrollerat mitt ansikte ser ut. Jag var orienteringens svar på Paavo Nurmi, ‘The Silent Finn’.

4 Comments:

At 10/12/2007 1:06 em, Anonymous Anonym said...

Varför händer alltid all skit påväg till ettan, eller i början av bana??
Hände det längst bort på banan kan man ju likväl ta resten av kontrollerna påväg till förstahjälp tältet då då kommer emot på vägen dit.

 
At 10/12/2007 1:15 em, Anonymous Anonym said...

Skulle snarare säga orienteringens svar på Juha Valjakkala =)

 
At 10/12/2007 1:19 em, Blogger AspLövet said...

Hallå där herr Anonym!!

Det där är under bältet. Jag må skjuta från höften men jag har pipan riktad mot mig själv 99 gånger av 100. Förresten heter han inte Juha Valjakkala längre utan Nikita Joakim Fouganthine.

 
At 10/12/2007 2:26 em, Anonymous Anonym said...

No offence, det var nog "kallt kontrollerat" och finnen som fick min hjärna att sprinta(hihi) iväg. Vid närmare eftertanke är nog inte Juha/Nikita Joakim den mest kontrollerade killen i världen =) Fast han orienterar kanske bättre än Tony Olsson & co som ju mest springer vilse när de försöker rymma. Nåja.

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se